ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thomas Olde Heuvelt

6 juni 2019 @ 20:00 - 22:00

€5,00

Thomas Olde Heuvelt schrijft spannende boeken en brak in 2016 wereldwijd door met zijn horrorthriller HEX, die door Stephen King de hemel in werd geprezen. In 2019 schrijft hij op verzoek van de CPNB het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken (1-21 juni) en vandaag is hij te gast in Bibliotheek Hengelo om daarover te vertellen.

Thomas Olde Heuvelt (1983) brak wereldwijd door Met zijn horrorthriller Hex, waarvan er in Nederland 75.000 van werden verkocht. Zijn boeken worden in meer dan 30 landen uitgegeven. Op het succes volgden meerdere tournees door Amerika, China, Brazilië en Europa. Ook is er een Amerikaanse televisieserie is in de maak, geschreven door de beroemde scenarioschrijver/producent Gary Dauberman (bekend van It, The Conjuring, Annabelle). Thomas’ enorme schare fans kijkt uit naar zijn nieuwe thriller Echo die in mei 2019 verschijnt.

Echo
Het boek gaat over een Nederlandse bergbeklimmer van 27 die een ernstig ongeluk krijgt, waarbij zijn klimmaatje verongelukt. De bergbeklimmer is daarna niet meer dezelfde, hij raakt bezeten door de ziel van de berg. Een beetje zoals in The Exorcist, alleen dan met de kracht van de natuur in plaats van een demon. Ik hou ervan een twist te geven aan dit soort archetypische verhalen.

Spannende Boeken Weken
Voor de Spannende Boeken Weken schrijft Thomas dit jaar het boekenweekgeschenk: ‘Dolores Dolly Poppedijn’. Thomas over dit boek: “Ik ben verzot op de lekker gemene en spannende verhalen van Roald Dahl, waarin ogenschijnlijk normale mensen extreme dingen doen. Dolores Dolly Poppedijn vertelt het verhaal van een vrouw die na de dood van haar baby Dolores steeds verder afglijdt naar de waanzin in haar poging haar baby te herscheppen. Het is bovendien mijn ode aan het verhaal The Yellow Wallpapervan Charlotte Perkins Gilman uit 1892, wat mij betreft het beste korte verhaal ooit geschreven. Het is niet alleen één van de eerste werken van de feministische literatuur, dat door de waanzin van de vertelster kritiek leverde op de sociale onderdrukking van vrouwen in Amerika, maar ook een ijzersterke ‘ghost story’. Verwacht in mijn geschenkboekje inktzwarte humor, een klassieke onbetrouwbare verteller en flink wat spanning!”

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00
Site:
https://www.bibliotheekhengelo.nl/programma/1314-thomas-olde-heuvelt

Organisator

Bibliotheek Hengelo
Telefoon:
074245 2565
E-mail:
d.oosterbaan@bibliotheekhengelo.nl
Site:
www.bibliotheekhengelo.nl

Locatie

Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
Hengelo, Nederland 7551 HV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
074245 2565
Site:
www.bibliotheekhengelo.nl