ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tolkien avond in Eindhoven

6 juni 2019 @ 19:00 - 22:30

Een legende in de Fantasywereld, zo kan J.R.R. Tolkien genoemd worden. Tolkien is bekend als auteur van de reeks The Lord of the Rings. 6 juni gaat de verfilming over zijn leven in première. Voorafgaand aan de première is er bij VUE Cinemas Eindhoven een Tolkien avond in samenwerking met Boekhandel Van Piere. Illustrator Cor Blok van de prismareeks LOTR geeft een lezing. Hij heeft Tolkien ontmoet, je bent dus ‘one handshake away’ van Tolkien. Ook zijn er speciale aanbiedingen op bepaalde reeksen van Tolkien.

Dit is uw kans om de illustraties van Cor Blok te zien. De Nederlands kunstenaar Cor Blok heeft voor velen het beeld bepaald bij de boeken van Tolkien. We kondigen met trots aan dat hij, voorafgaand aan de Nederlandse première van de film “Tolkien” te gast zal zijn in de VUE Cinema bij ons in de straat. Hij zal vertellen over de totstandkoming van zijn werk en over zijn ontmoeting met Tolkien.

Speciaal voor de liefhebbers zijn er gesigneerde prints van zijn Tolkien-werk te koop. Meer dan 50 jaar geleden gemaakt en met volle instemming van Tolkien zelf. Tolkien heeft de werken zelf gezien en was er zo van onder de indruk, dat hij er twee heeft gekocht (en een derde er gratis bij kreeg).
Ook zijn er speciale aanbiedingen op de serie History of Middle Earth en op de serie met kunstleren Tolkien compendiums door David Day.

Aanmelden via VUE Cinemas
De toegang tot de lezing is gratis bij aankoop van je bioscoopticket voor ‘Tolkien’ die aansluitend om 20.00u bij VUE Eindhoven begint.
Ticketprijzen en reserveringen via onderstaande link.
https://www.vuecinemas.nl/films/film/tolkien-meet-greet

Over Tolkien (film)
Tolkien vertelt over de vormende jaren van de befaamde schrijver waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep mede- schrijvers en kunstenaars op school. Samen doorstaan zij liefde en verliezen en wordt de broederschap sterker met de jaren, net als Tolkien’s onstuimige verkering met zijn geliefde Edith Bratt. Maar wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, dreigt de broederschap uit elkaar te vallen. Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde verhalen over Midden Aarde te schrijven

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
19:00 - 22:30

Organisator

Boekhandel Van Piere
Telefoon:
040 2492002
E-mail:
info@vanpiere.nl
Site:
www.vanpiere.nl

Locatie

Nieuwe Emmasingel 20
Nieuwe Emmasingel 20
Eindhoven, Noord Brabant 5611AM Nederland
+ Google Maps
Site:
vue-cinemas.nl/eindhoven