ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tour Thomas Olde Heuvelt in Groningen

19 mei 2019 @ 14:00 - 15:00

Zondag 19 mei van 14.00 – 15.00 uur signeert Thomas Olde Heuvelt zijn nieuwe thriller Echo bij Van der Velde Boeken aan de Grote Markt in Groningen.

Na zijn wereldwijde bestseller HEX is Olde Heuvelt nu terug met een beklemmende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur .

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is slecht, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn… Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…. 

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van HEX over de toonbank. 

Locatie

groningen
Grote Markt 54-55
groningen, 9712 HV Nederland
+ Google Maps