ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Queen of crime Karin Slaughter bij Boekhandel Dominicanen

5 juni 2019 @ 16:00 - 17:30

Gratis

4 Juni verschijnt het langverwachte nieuwe boek van de Queen of crime Karin Slaughter: Laatste weduwe. En ze komt naar Maastricht!!!! 5 juni van 16.00 – 17.30 uur. Ze wordt geïnterviewd door collega Janna Navis en signeert haar boeken.

Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Laatste weduwe
Een onschuldig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.
Een paar weken later geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen – ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering…
Laatste weduwe is Karin Slaughter op haar best: hoogst actuele thematiek, goed uitgewerkte karakters, psychologische diepgang en bovenal: razend spannend.

Gegevens

Datum:
5 juni 2019
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.libris.nl/dominicanen/evenementen/juni-2019/bezoek-queen-of-crime-karin-slaughter/

Organisator

Boekhandel Dominicanen
Telefoon:
043 4100 010
E-mail:
promotie@boekhandeldominicanen.nl
Site:
www.boekhandeldominicanen.nl

Locatie

Boekhandel Dominicanen
Dominicanerkerkstraat 1
Maastricht, Limburg 6211 CZ Selecteer een land:
+ Google Maps
Telefoon:
043 4100 010
Site:
www.boekhandelldominicanen.nl