ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marcella Kleine vertelt tijdens Zomerzinnen over nieuwe thriller In het verborgene

22 juni 2019 @ 15:00 - 23:00

€22,50

In deze Spannende Boeken Weken verschijnt ‘In het verborgene’, de nieuwe thriller van Marcella Kleine. Het is haar achtste vrouwenthriller.
Op zaterdag 22 juni om 16 uur vertelt Marcella – tijdens literatuur- en muziekfestival Zomerzinnen – over haar grenzeloze inspiratie.

Dat een boottocht in Thailand kan inspireren tot het schrijven van een thriller die zich in Nederland afspeelt, is voor Marcella niet vreemd. Elke observatie kan een inspiratiebron voor een spannend verhaal zijn.

‘Wanneer Vera’s zoektocht naar de ware Jakob wederom op een teleurstelling uitloopt, wordt zij gedreven tot het plegen van een misdrijf. Tijdens haar dagelijkse werk in een luxe cadeauwinkel probeert Vera haar misdaad krampachtig verborgen te houden. Ze blijkt echter niet de enige met een dubbele agenda te zijn. Als haar werkgever plotseling verdwijnt, belandt Vera in het wespennest van een criminele organisatie.’

Marcella Kleine-de Peuter werkt als cliëntvertrouwenspersoon voor mensen die met een tbs- of andere maatregel ter behandeling zijn opgenomen. Daarnaast schreef ze sinds 2008 een aantal psychologische thrillers en spannende romans, o.a. Souvenir, Schemergebied, Vilein en Binnenwereld. Samen met auteur Marjolein van der Gaag bracht ze de bundel Eindbestemming uit met acht zomerthrillers en de zinderende zomerthriller HELS.

Literatuur- en muziekfestival Zomerzinnen vindt plaats in Dwingeloo en duurt van 15 tot 23 uur. Een toegangskaart kost 22,50 euro en geeft toegang tot alle lezingen en voorstellingen. De lezing van Marcella Kleine vindt plaats om 16 uur.

www.marcellakleine.nl

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
15:00 - 23:00
Kosten:
€22,50
Site:
https://zomerzinnen.nl/portfolio-item/marcella-kleine/

Organisator

Marcella Kleine
Telefoon:
0521590529
E-mail:
mk@marcellakleine.nl
Site:
www.marcellakleine.nl