ubezpieczenie zdrowotne z medicare kupic viagra Medycyna naturalna dla tarczycy

The Blog


Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBC-dubbelgesprek met Thomas Olde Heuvelt & Jeroen Windmeijer

29 mei 2019 @ 20:30 - 22:30

€12,50

Op deze avond gaat presentator Bart Gielen in gesprek met Thomas Olde Heuvelt & Jeroen Windmeijer (dubbelgesprek in kader van de Spannende Boeken Weken). Daarnaast te gast: Paulien Cornelisse.

Na zijn wereldwijde bestseller HEX is Thomas Olde Heuvelt terug met Echo. Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Echo is een ijzersterkte thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur.

Schrijver en cultureel-antropoloog Jeroen Windmeijer is te gast naar aanleiding van zijn thriller Het Pilgrim Fathers complot. In Leiden wordt de voorzitter van een vrijmetselaarsloge op een gruwelijke manier om het leven gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt er in het gemeentearchief een manuscript gevonden waarin een anonieme auteur de tot dan toe verborgen geschiedenis vertelt van de Pilgrim Fathers, de Founding Fathers van de Verenigde Staten.

In haar derde bundel ‘Taal voor de leuk’ deelt Paulien Cornelisse haar nieuwe taalfascinaties. Het boek staat barstensvol ironische, boeiende en hilarische overdenkingen en observaties over de Nederlandse taal. Scherp, onderzoekend en met een vrolijk relativeringsvermogen neemt Paulien Cornelisse samen met ons het Nederlands onder de loep.

Gegevens

Datum:
29 mei 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Tags:
Site:
https://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=959

Locatie

Het Betty Asfalt Complex
Nieuwezijds Voorburgwal 282
Amsterdam, NH 1012 RT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 626 4695
Site:
www.bettyasfaltcomplex.nl